آقا h3x73l ممنونم
ولی سوال من چیز دیگه ای است چون من سایت رو با order by چک کردم و تعداد ستون ها رو بدست آوردم اون هم اینطوری که همین طور عدد که می دادم اگر اینو می دیدم می فهمیدم که ستون وجود داره
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
و اگر هم وجود نداشت ارور می داد
The Microsoft Jet database engine does not recognize '20' as a valid field name or expression.
ولی وقتی با دستور selet 0,1,2,3,4 می زنم ارو می ده که:(البته قبل از دستور هم -1 union را نوشتم)
Query input must contain at least one table or query.
که می گه اسم table ro باید بگم آقا باز بر می گریدم همون سوال اولی یعنی
نقل قول:
آقا این سایت این ارور رو داده دستورات هم انگار کار می کنه
Microsoft JET Database Engine error '80040e14'
Syntax error in string in query expression '[ID]='having 1=1--'.
/member/adminasp, line 20
آقا این که دیگه mysql نیست بشه کاریش کرد هر چی هم having و از این چیز ها زدیم اسم جدول پیدا نشد که نشد( به همه ی کوتیشن و ' , ...) حالا چه طوری می شه اسم جدول را پیدا کرد؟ آقا بگید ببینیم که داخله mysql و mssql هر کدوم چه جوری می شه اسم table ها پیدا کرد ؟ چون توی هر فیلمی که می بینیم انگار هکر از قبل اسم جدول ها رو می دونه؟ عجیبه؟ مخصوصا این mysql ها ؟ آقا به جز جدول های پیش فرض mysql اگر دسترسی نداشتیم و خواستیم اسم جدول هایی که کاربر ساخته و ارورم داخلشون پیدا شده رو چه جوری می شه پیدا کرد؟( این ها که مثل mssql نیستن که بشه یا having به دست اورد) همین جور باید حدس و گمان بزنیم یا راه و حلی داره؟ اقا داخله سیستم هایی که اوره بالا رو می نویسن چه طور؟ لطفا کامل بگیددددددد ( نه خیلی کم که اصلا نشه چیزی فهمید)
|
اقا اگه می شه هم سوال های بالا رو جواب بدین هم بگین دستور Convert چی کار می کنه؟ +یک مثال